2CM Greslap Gyártók

  Az építőipar minden területén így a burkolatgyártásban is folyamatosan keresik a fejlesztők az új, igényes és tartós megoldásokat.

  A felhasználói igényeknek és az új technológiáknak köszönhetően megszülettek a kültéri lapok választékában a 2 cm vastagságú burkolatok, melyek tökéletesen alkalmazkodnak a változó időjárási viszonyokhoz, rendkívül nagy a terhelhetőségük és nem utolsó sorban megjelenésükben is követik az új trendeket.

  A hagyományos vékonyabb kültéri padlólapok  megfelelnek a magánterületek teraszainak vagy erkélyeinek burkolására de 2 cm-es változatuk strapabíróbb, erősebb, felülete csúszásmentes és magas a kopásállósága. Családi házaknál használható a  kertben egy egybefüggő terület, vagy a fűben elhelyezett tipegők kialakításához, garázsokhoz, teraszokhoz, tűzrakó helyekhez, tetőteraszokhoz illetve medencék burkolataként is. A magas kopásállósággal bíró lapok ugyanakkor  kereskedelmi zónákban, közterületeken felhasználva is kiváló választásnak bizonyulnak.

  A rektifikált (élcsiszolt) lapok tökéletesen méretpontosak, sarkaik derékszöget zárnak  be, szinte fuga nélkül burkolhatók, nagy egybefüggő területeken elegáns és impozáns hatást garantálva.

  Alkalmazhatók hagyományosan ragasztással vagy a kertekben az új trendeknek megfelelően kavicságyba helyezve. Nagyobb fűterületen való használat esetén érdemes egy tükörkeretet vágni a talajba és abba fektetni a lapokat. Ennek előnye hogy mivel nincs rögzítés bármikor felszedhető és áthelyezhető.

  Méreteikben megtalálhatók a 60x60, 45x90, 60x90 és a 90x90 cm-es formátumok, illetve a  40x120 cm-es méret, mely elsősorban lépcsők kialakításhoz készült.